Gräsklippning Storvreta

Bygårda Bygg & Fastighetsservice – gräsklippning Storvreta

Vi klipper gräs

Du kanske inte har tid eller ork att klippa gräs? Då hjälper vi dig med gräsklippning och vi finns till för alla i Storvreta med omnejd. Vi kan klippa ditt gräs vid ett enstaka tillfälle eller så kan du vända dig till oss regelbundet på ett så kallat abonnemang. Denna tjänst erbjuder vi såväl till privatpersoner som företag eller fastighetsägare.

Om oss

Vårt företag består av ett litet och sammansvetsat gäng som verkligen gillar det vi gör och känner en yrkesstolthet. Det är med sann glädje vi tar oss an både stora som små projekt där hållbarhet och långsiktighet är högre prioriterat än kortsiktiga vinster. Vi sträcker ut en hand till alla i Storvreta som behöver hjälp med gräsklippning.

Gräsklippning Storvreta

Små & stora uppdrag

Det är varje enskild kunds önskemål och behov som avgör hur vi lägger upp jobbet. Inget uppdrag är varken för litet eller för stort, vi finns till för alla!

Alltid nöjda kunder

Med en blick för såväl helheten som för de små detaljerna ser vi till att alla som vänder sig till oss ska bli nöjda till 100 procent.

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Noggrannhet, kvalitet och nöjda kunder är vårt fokus och vi finns till för alla, både privatpersoner, företagare och bostadsrättsföreningar, som behöver hjälp med bland annat gräsklippning. Hos oss finns olika kompetenser representerade, bland annat har vi en agronom, en snickare och experter på utemiljöer anställda hos oss.

Trädgård

Vi gör allt inom trädgård! Till exempel beskärning av buskar och träd, gräsklippning och planteringsarbeten och mycket mera. Vi samarbetar dessutom med andra entreprenörer och kan tack vare detta även utföra vissa anläggningsarbeten.

Trädfällning

Trädfällning är en annan tjänst som vi erbjuder, alltid med fokus på er och vår säkerhet. Dessutom utför vi stubbfräsning.

Bygg- & fastighetsservice

Alltifrån det lilla uppdraget såsom reparationer, till stora uppdrag som tillbyggnationer och ombyggnationer kan vi göra. Även köksmonteringar, uterum och mycket annat!

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user bygarda_bygg.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Bygårda i Uppland AB

KYRSTA 22, 743 91 Storvreta

0703036930

info@bygarda.se

Gräsklippning Storvreta

Varmt välkommen till oss här på Bygårda Bygg & Fastighetsservice, ett företag som erbjuder gräsklippning i Storvreta.

Gräsklippning Storvreta