Fastighetsskötsel Uppsala

Bygårda Bygg & Fastighetsservice – fastighetsskötsel Uppsala

Arbeten i fastigheter

Varmt välkommen till Bygårda Bygg & Fastighetsservice, ett företag som har många olika tjänster för både privatkunder, företagare och fastighetsägare. Söker du ett företag i Uppsala som kan hjälpa dig med fastighetsskötsel? I så fall har du kommit helt rätt. Vi tar oss an både utvändiga och invändiga arbeten, alltid utifrån kundens önskemål och behov.

Om oss

Vårt företag består av ett litet och sammansvetsat gäng som verkligen gillar det vi gör och känner en yrkesstolthet. Det är med sann glädje vi tar oss an både stora som små projekt där hållbarhet och långsiktighet är högre prioriterat än kortsiktiga vinster. Vi finns till för alla som behöver hjälp med fastighetsskötsel i Uppsala.

Fastighetsskötsel Uppsala

Små & stora uppdrag

Det är varje enskild kunds önskemål och behov som avgör hur vi lägger upp jobbet. Inget uppdrag är varken för litet eller för stort, vi finns till för alla!

Alltid nöjda kunder

Med en blick för såväl helheten som för de små detaljerna ser vi till att alla som vänder sig till oss ska bli nöjda till 100 procent.

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Fastighetsservice

Noggrannhet, kvalitet och nöjda kunder är vårt fokus och vi finns till för alla som behöver hjälp med sina fastigheter. Men det är inte det enda vi kan göra, som du kan se om du läser vidare och kollar här nedanför.

Trädfällning/trädgård

Trädfällning är en annan tjänst som vi erbjuder, alltid med fokus på er och vår säkerhet. Dessutom utför vi stubbfräsning. Beskärning av buskar och träd, gräsklippning och planteringsarbeten kan du också få hjälp med. Vi samarbetar dessutom med andra entreprenörer och kan tack vare detta även utföra vissa anläggningsarbeten.

Byggtjänster

Alltifrån det lilla uppdraget såsom reparationer till stora uppdrag som tillbyggnationer och ombyggnationer kan vi göra. Även köksmonteringar, uterum och mycket annat!

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user bygarda_bygg.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Bygårda i Uppland AB

KYRSTA 22, 743 91 Storvreta

0703036930

info@bygarda.se

Fastighetsskötsel Uppsala

Välkommen till oss här på Bygårda Bygg & Fastighetsservice, ett företag som erbjuder fastighetsskötsel i Uppsala.

Fastighetsskötsel Uppsala